Behandlinger

Behandlinger med kostvejledning er et individuelt forløb, der sker med udgangspunkt i et grundigt personligt interview, og med fokus på dine behov og ambitioner.

Formålet med mine behandlinger er at finde personlig balance og overskud i dit liv gennem kost og eventulle kosttilskud, der er tilpasset din hverdag.

Behandlinger med kostvejledning er relevante for dig som har udfordringer med:

Vægten

Depression

Diabetes eller insulinresistens

Kronisk tarmbetændelse

Overgangsalderen

Lavt stofskifte

Leddegigt eller slidgigt

Fordøjelsesen

Astma, allergi eller fødevarereaktioner

Eksem eller akne

Stofskiftelidelser

For højt blodtryk

Manglende energi

Hovedpine og migræne

Psoriasis

Knogleskørhed

Personlig behandling ved kostvejledning sker gennem en grundig samtale, fokus på dine behov og ambitioner for balance i hverdagen

Typisk forløb af behandling

Et typisk behandlingsforløb starter med en indledende telefonisk samtale, hvor du og jeg afstemmer forventninger til et forestående behandlingsforløb. Dernæst sender jeg et spørgeskema til dig, som jeg beder dig udfylde inden en efterfølgende personlig samtale ved en konsultation. I skemaet er der spørgsmål til dig og dit liv om for eksempel dine kost- og motionsvaner. Dette skema beder jeg dig udfylde og fremsende til mig.

Ved samtalen spørger jeg ind til de ting i dit liv, der kan have betydning for dine udfordringer og dit efterfølgende behandlingsforløb. Det drejer sig især om dine kost- og motionsvaner, eventuel sygdom, immunforsvar, intolerancer, fordøjelse, led og muskler, generelle energiniveau, hud, humør og søvn.

Efter vores samtale vil du modtage en personlig behandlingsplan med en individuel kostplan, forslag til opskrifter samt anbefalinger til evt. vitamin- og kosttilskud.

Behandlingsforløb kan sammensættes efter dine behov og ambitioner.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at vi kan tale om dine udfordringer og længden af dit forløb.

Nedenfor er angivet priser for behandlingsforløb og et udvalg af standardpakker.

Priser

Få 20 % rabat ved bestilling af en behandling inden den 31. marts 2021

Enkeltstående behandling: Kr. 1.125,-

En enkeltstående behandling omfatter fremsendelse af spørgeskema, forberedelse af konsultation og mødet med dig, personlig samtale á ca. 90 minutters varighed, gennemgang af personlig behandlingsplan og kostplan, rådgivning om sammensætning af din kost og evt. kosttilskud.

Opfølgende konsultation (60 min): Kr: 750,-

Ved en opfølgende konsultation fremsendes et nyt spørgeskema, der skal udfyldes inden konsultationen. På baggrund heraf foretages justeringer af behandlingsforløb i tilfælde af livsstilsændringer, ændrede motionsvaner eller uforudsete hændelser. Konsultationen foregår ved en personlig samtale á ca. 60 minutters varighed.

Opfølgende konsultation (30 min): Kr. 400,-

Ved den opfølgende konsultation foretages justeringer af behandlingsforløb i tilfælde af livsstilsændringer, ændrede motionsvaner eller uforudsete hændelser. Konsultationen foregår via telefon eller on-line interview á ca. 30 minutters varighed.

Pakke 1: Kr. 2.525,-

Pakke 1 omfatter et behandlingsforløb som ved en enkeltstående behandling med 2 opfølgende personlige konsultationer á ca. 60 minutters varighed. Ved de opfølgende konsultationer justeres behandlingsforløbet i tilfælde af livstilsændringer, ændrede motionsvaner eller uforudsete hændelser. Pakke 1 vil jeg anbefale til dig, som ønsker en afklaring i forhold til nogle af de udfordringer, der kan opstå i hverdagen eller som ønsker en sundere livsstil.

Pakke 2: Kr. 3.825,-

Pakke 2 omfatter et behandlingsforløb som ved en enkeltstående behandling med 4 opfølgende personlige konsultationer á ca. 60 minutters varighed. Ved de opfølgende konsultationer justeres behandlingsforløb i tilfælde af livstilsændringer, ændrede motionsvaner eller uforudsete hændelser. Pakke 2 vil jeg anbefale til dig, som fx har forstadiet til en tarmsygdom, fordøjelsesvanskeligheder eller er insulinresistent, hvor vi løbende kan justere i forhold til, hvordan kroppen reagere på din nye levevis og hverdag.

Pakke 3: Kr. 4.925,-

Pakke 3 omfatter et behandlingsforløb som ved en enkeltstående behandling med 6 opfølgende personlige konsultationer á ca. 60 minutters varighed. Ved de opfølgende konsultationer justeres behandlingsforløb i tilfælde af livstilsændringer, ændrede motionsvaner eller uforudsete hændelser. Pakke 3 vil jeg anbefale til dig, som ønsker et længere forløb fx i forbindelse med et vægttab, hvor vi kan aftale et forløb, der passer til dine ønsker og behov. Her tager vi løbende opfølgninger, så vi hele tiden justerer til efter din situation. Forløb op til ½ års varighed.

Betaling: Betaling sker via Mobilepay, kontant eller via netbank overførsel.

Behandlinger og konsultationer kan foregå her:

  • HEBE Rygcenter, Adelgade 15, 8660 Skanderborg
  • Ry Sundhedshus, Rugaarden 5, 8680 Ry
  • Telefon: 4036 9903
  • Online: via Skype, Teams eller andet forum

Bestilling af tid til behandling:

Bestil en tid til behandling ved at ringe til mig på 4036 9903 eller sende mig en mail på helle@kostogkroppen.dk