Klinisk Kostvejleder Helle Dahl Eriksen / helle@kostogkroppen.dk / 40369903/ Adelgade 15, Skanderborg / Rugaarden 5, Ry

Tavshedspligt og GDPR

Privatlivspolitik

I forhold til EU´s nye persondataforordning (GDPR) kan vi oplyse, at Kost og kroppen indsamler og opbevarer personfølsomme oplysninger, i henhold til lovgivningen forelagt

af Datatilsynet.

Vores retningslinjer for behandling af personoplysninger er følgende:

1. Kontaktoplysninger

CVR-nr.: 41849703

Dataansvarlig: Kost og kroppen


2. Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve, og medlemsinformation. Dette gør vi for at kunne sikre en god service til alle klienter

og de krævede oplysninger til myndighederne og forsikringsselskabet.


3. Personoplysninger

Som klient hos Kost og kroppen opbevarer vi dit navn, postadresse, telefonnummer

og e-mailadresse.


4. Tidsramme for opbevaring af personoplysninger

Som udgangspunkt opbevarer vi dine personoplysninger i den tid, du er hos

Kost og kroppen og vores mailingliste. I forbindelse med bogføringsloven, kan vi

være nødt til at opbevare dine data vedr. Betaling i op til det indeværende år + 5 år.


5. Databehandlere

Vi har en databehandleraftale med alle vores elektroniske samarbejdspartner, der garanterer, at de passer godt på alle dine elektroniske spor.

Hjemmeside: Kost og kroppens hjemmeside leveres i samarbejde med Kost og kroppen. Her opsamler vi anonymt besøgsdata, så vi hele tiden kan følge med i trafikken på vores hjemmesiden og tilpasse vores indhold. På den måde har vi altid en spændende og interessant hjemmeside, der er relevant for læseren. Af samme årsag benytter vi os af cookies, der er en lille kode vi anbringer i din browser, når du besøger vores hjemmeside. Denne lille kode vil bl.a. sikre os, at ingen går glip af tilbuddet om at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Ved første besøg på vores hjemmeside, acceptere du at vi gemmer disse cookies. Skulle du imidlertid fortryde denne accept, kan du altid slette cookies i dine browser.

6. Overførelse til- og modtagelse fra en tredjepart

Vi videregiver/sælger ikke data med henblik på markedsføring. Vi indsamler kun data til eget brug.

7. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har indsamlet og registreret omkring dig. Ligesom du til enhver tid kan bede om at få pågældende oplysninger rettet eller sågar slettet. Du skal blot rette henvendelse til Kost og kroppen.

8. Klage til Datatilsynet

Har du, mod forventning, en oplevelse a,f at vi ikke behandler dine personfølsomme oplysninger korrekt, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Det vil dog betyde meget for os, hvis du i første omgang retter henvendelse til os, da vi på den måde har mulighed for at rette fejlen. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Ovenstående vil blive opdateret og rettet ved ændrede retningslinjer forelagt af datatilsynet.

Klinisk Kostvejleder Helle Dahl Eriksen / helle@kostogkroppen.dk / 40369903/ Adelgade 15, Skanderborg / Rugaarden 5, Ry