Klinisk Kostvejleder Helle Dahl Eriksen / helle@kostogkroppen.dk / 40369903/ Adelgade 15, Skanderborg / Rugaarden 5, Ry

Om Kost og kroppen

Jeg hedder Helle Dahl Eriksen, og er kvinden bag Kost og kroppen. Jeg har i mange år interesseret mig for sundhed, kost og motion. I 2018 fik jeg muligheden for, at gøre noget mere ved min voksende interesse for kosten.


Jeg påbegyndte min uddannelse som Klinisk Kostvejleder. I løbet af mit uddannelsesforløb fik jeg øjnene op for, at jeg i virkeligheden slet ikke levede så sundt, som jeg troede. Løbende og et skridt ad gangen, fik jeg omlagt min kost i forhold til min hverdag, ønsker og behov samt i det tempo, som jeg havde overskud til. Familien var med på ideen, uden at det hele gik op i broccoli.


I løbet af min uddannelse blev jeg dybt fascineret af, hvordan man gennem kosten kan spise sig til en sundere livsstil, mere energi og endda ud af fordøjelsesproblemer og autoimmune sygdomme.


Gennem min erfaring som personlig træner og Klinisk Kostvejleder, fik jeg

i 2020 lysten til at starte op selvstændigt med Kost og kroppen.

Jeg er medlem af Forenede Danske Kostvejledere.

“Kost er et redskab til at føle sig godt tilpas i din krop med

de forudsætninger du har”.

Helle Dahl Eriksen

Investing Online

Klinisk Kostvejleder Helle Dahl Eriksen / helle@kostogkroppen.dk / 40369903/ Adelgade 15, Skanderborg / Rugaarden 5, Ry