Kostplan til vægttab

Uanset om dit mål er at opnå et større vægttab eller at få bugt med de sidste 5 kilo, kan jeg hjælpe dig. Mit mål er at finde den bedste løsning, for at du kan opnå et bedre vægttab. Derfor udformer jeg en skræddersyet kostplan til vægttab, som kan være starten på din livsstilsændring.

Hvad er den bedste måde at tabe sig på? 

Du har garanteret stiftet bekendtskab med diverse slankekure. Ofte fokuserer de på, hvordan du hurtigt kan opnå vægttab. Dette fokus er dog langt fra den mest langsigtede løsning og ofte er det, der virker for din kollega, ikke det samme som virker for dig. Derfor ender mange desværre også med at tage de tabte kilo på igen, når slankekuren stopper, hvilket skaber frustration og dårlige samvittighed. Jeg ved, at overvægt kan opstå som følge af flere forskellige årsager og omstændigheder, der gør, at du ikke kan tabe dig. Jeg ved også, at det bedste resultat ofte opnås hos dem, der har motivationen for at foretage en livsstilsændring. Står du og overvejer et behandlingsforløb, er du altså allerede et skridt på vejen i den rigtige retning. Et varigt vægttab kræver viljestyrke, mod og ikke mindst erkendelse. En individuel kostplan til vægttab er altså første step på vejen mod et varigt vægttab.

Hos Kost og kroppen mener vi ikke, at restriktioner og slankekure er den mest effektive vej til vægttab. Jo flere restriktioner du opsætter for dig selv, jo lettere er det også at begå fejl og bryde reglerne. Kostændringer, der varer ved, sker ofte gennem skræddersyede kostplaner, der tager udgangspunkt i netop de udfordringer, du står med.

Før jeg udarbejder din kostplan, bliver du bedt om at svare på et udførligt spørgeskema, så vi kan finde ind til kernen i dine problemstillinger. Herefter modtager du en konsultation på baggrund af dine svar, hvorefter din plan udarbejdes. Hvis du har spørgsmål til kostplanen eller selve behandlingsforløbet, tilbyder jeg en gratis intro samtale til alle nye klienter.

kostplan til vægttab behandling tab dig kostvejledning vægt overvægt

En kostplan til vægttab med dig i centrum

Uanset dit slutmål kan jeg hjælpe dig med en kostplan til vægttab, der er målrettet dine ønsker og behov. Kost og kroppens behandlinger er alle sammensat med øje for både kost, motivation og omtanke. Sammen ser vi på dig som en helhed og udarbejder et realistisk mål og en personlig kostplan til vægttab. 

Som nævnt kan der være forskellige omstændigheder og årsager, der gør, at du ikke opnår dit ønskede vægttab som eksempelvis stress, dårlig søvn, inaktivitet med mere. Hos Kost og kroppen er der særligt fokus på kosten som behandling, hvilken er grunden til, at jeg tager udgangspunkt i en skræddersyet kostplan. Forud for din plan kigger jeg blandt andet på, om der er ubalance i din nuværende kosts sammensætning. Det kan være, at du måske indtager for mange forarbejdede fødevarer, drikker for meget kaffe, indtager for lidt vand eller ikke får de grøntsager og fibre, som din krop har brug for.


For at opnå et vægttab, så skal du generelt indtage færre kalorier og/eller øge din aktivitet. At du ønsker at tabe dig er ikke ensbetydende med, at du skal igennem daglige kalorietællinger, forbud eller slankekurer. Der findes andre veje til et vægttab.


De små ting i hverdagen kan gøre hele forskellen og give din krop et skub i den rigtige retning!


Gennem en skræddersyet og professionel kostplan til vægttab gør vi op med fordomme som, at man skal være sulten eller undvære mad for at tabe sig. Ofte er det et spørgsmål om at indtage de rette mængder af fedt, protein og kulhydrater, så kroppen stadig har alle de grundlæggende næringsstoffer, den har brug for, for at holde sig stærk og give det overskud, der skal til for at give slip på de ekstra overflødige kilo.Det hele behøver dermed ikke at være fibre og broccoli. Små løbende tiltag kan have stor betydning. Et vægttab kræver tålmodighed, villighed til ændringer af vaner og omtanke for dig selv og din krop. 


Skal jeg skræddersy din kostplan til vægttab? 


Sammen kan vi finde frem til den bedste behandling for at komme godt i gang med processen og få dig i mål.

helle@kostogkroppen.dk – 40369903